Cildi Canlandıran Yorgunluk Karşıtı Bakım - Polente Natural

Cildi Canlandıran Yorgunluk Karşıtı Bakım

           Günün koşuşturmacası, yılların yıpranmışlığı, stres ve cildi yıpratan daha pek çok faktörün izlerini silmek çok da zor değil! Parlaklığını ve canlılığını yitirmiş,donuk ve solgun ciltten şikayet edilmesi sıklıkla rastlanan bir durumdur. Bu durumu tersine çevirip ışıl ışıl ve canlı bir cilde sahip olmak birkaç bakım adımıyla imkansız değil. Düzenli uygulanacak yorgunluk karşıtı bakım rutini hem cildinizin görünümünü iyileştirmek hem de enerjinizi yükseltmek için harika bir yol!

Yorgunluk Karşıtı Bakım İçin İlk Adım: Cilt Temizliği

Cildi derinlemesine temizlemek ferah ve iyi hissetmek için birebirdir! Ciltte biriken, kir ve yağ kalıntılarının verdiği ağırlık hissi yorgunluğun temel sebebidir. Bu nedenle cildi iyice arındırmak hafiflemenin ilk adımıdır. Yorgun görünümle başa çıkmak için seçilecek olan temizleme ürünlerinin derinleme temizleme etkisinin yanında donuk ve bitkin görünüme de karşı olması gerekir. Cilt bakım rutinine ygun temizleme ürünü dahil edilerek gün boyunca taptaze bir cilde sahip olmak mümkündür.

Günlük temizlik adımı yorgunluk karşıtı bakımda tek başına yeterli olmayabilir. Bunun için haftalık olarak canlandırıcı etkili bakım adımları oluşturulabilir. Haftada 3-4 gün uygulanacak peeling, ciltteki ışıltıyı geri kazanmak için tercih edilebilir. Haftada birkaç gün uygulanacak peeling, ciltteki ölü derileri arındırarak gözeneklerin temizlenmesine ve cildin ihtiyaç duyduğu parlaklığı kazanmasına yardımcı olur.

Polente Natural Cafein Squalane Soothing Peeling, yorgun cilt için ideal içeriğiyle bakım rutinine dahil edilebilir. Squalane ve Marula Yağı ile zenginleştirilmiş içeriği cildi ışıldatır ve canlandırır. İçindeki mikro kahve tanecikleri ve mikro şeker kristalleri ile ciltteki ölü hücrelerin uzaklaştırılmasını sağlar. Peeling etkisi ile taze cilt görünümü sağlaraken yoğun nemlendirici içeriğiyle cildi sakinleştirir ve dinlendirir.

Cildi Canlandırmak İçin Krem ve Nemlendirici

Cilt, temizlemenin ardından neme ihtiyaç duyar. Bazı temizleme ürünleri ciltteki sebum dengesinin bozduğu için, nemlendirici kullanılmaması cilt problemlerine yol açabilir. Bunun için en ideali cilt tipine uygun ve yoğun nem sağlayan doğal içerikleri ciltle buluşturmaktır. Derinlemesine temizlemenin ardından iyi bir nemlendirici kullanmak;

  • Yorgun görünümün önüne geçer,
  • Mat görünümü engeller,
  • Cildin ışıldamasını sağlar,
  • Cildi neme doyurarak aşırı sebum dengesini korur,
  • Cildi sakinleştirir ve yatıştırır.

Tüm bu etkiler sebebiyle nemlendirici canlandırıcı bakımda ihmal edilmemelidir. Tüm cilt tipleri uygun içerikte nemlendirici ürünü bakım rutinine dahil etmelidir. Doğru içeriklerle şımartılan cilt kısa sürede sağlıkla ışıldar!

 

Ekstra: Yorgun Cilt İçin Düzenli Maske Uygulaması

Temizleme ve nemlendirme gibi klasik bakım adımları tüm cilt tipleri için genellikle sabittir. Bu adımlar cilde uygun bakım ürünleri seçilerek düzenli olarak tekrarlanır. Ancak her cilt problemi ve cilt tipi için bu adımlar yeterli değildir. Bazı ciltler çok daha yoğun ve özenli bir bakıma ihtiyaç duyar. Probleme yönelik uygulamalardan biri olan cilt maskeleri bu yoğun bakım ihtiyacına cevap vermede oldukça etkilidir. Yorgunluk karşıtı bakımda, cildi canlandırmak için krem gibi ürünlere ek olarak düzenli maske uygulaması da tercih edilebilir.

Kullanıcı Yorumları

Öneriler ve fikirleriniz için bize yazın!

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.