Organik Hindistan Cevizi Yağ
Organik Hindistan Cevizi Yağ

Organik Hindistan Cevizi Yağı

Para Puan : 100
Fiyat : ₺55,00(KDV Dahil)

100 ml

Hindistan cevizi meyvelerinden soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Hindistan Cevizi Yağıdır. Cilt ve saç bakımında özel bir yere sahiptir. Güzel karakteristik kokusu ve oda sıcaklığında kremsi kıvamda bulunması ile kullanımı oldukça keyiflidir. Vücut için nemlendirici olarak kullanılabilir. Duştan sonra veya yazın güneş sonrasında cildin rahatlamasına ve beslemesine yarıdımcı olur. Saç bakımında ise muhteşem besleyiciliği sayesinde maske olarak kullanılabilir.

Saf halde kullanılabileceği gibi Hindistan Cevizi Yağı benmari usulü eritildikten sonra uçucu yağlar ve diğer sabit yağlarla zenginleştirerek de kullanılabilir. Yeterli miktardaki yağ cilde masaj yaparak uygulanır. Saç bakımı için dipten uça tüm saça sürülerek 15-20 dakika boyunca saçta bekletilir ve saçlar yıkanır.

:

Cilt ve saç bakımına olan faydalı keşfedildikçe popülerliği artan Hindistan Cevizi Yağının soğuk sıkım olması faydalı içeriğini koruması bakımından oldukça önemlidir. Saç ve cilt bakımında rutin olarak kullanılabilir. Duştan sonra tüm vücuda uygulanması nemlendirici ve yumuşatıcı bir etki sağlar. Saç bakım için tercih edilebilecek en uygun yağlar arasındadır. Saçları kökten uca besleyerek parlak ve sağlıklı olmalarına destek olur. Saça yoğun şekilde nem vererek kuruyup kırılmaların azalmasında fayda sağlayacaktır.

Saf şekilde Hindistan cevizi yağı saç ve cilde uygulanabilir. Vücuda masaj yaparak yağı uygulamak yeterlidir. Saç için ise eşit şekilde uygulayıp bir süre bekledikten sonra saçların yıkanması tavsiye edilir.

 

Uyarılar: Çocukların erişemeyeceği yerlerde ağzı kapalı ve güneş ışığından uzak olarak saklayınız. Hamilelerin kullanmadan önce doktorlarına danışmaları tavsiye edilir. Ağza alınmaz. İlk kez kullanacak olanların bileğin iç tarafında küçük bir bölgede alerji testi yapmaları önerilir.

Ingrediens: Cocus Nucifera Oil (Hindistan Cevizi Yağı)

Benzer Ürünler
  • Sabit Yağlar

    30 ml

    Pirinç kabuklarının soğuk press şeklinde sıkılmasıyla elde edilen %100 Pirinç Kepeği Yağıdır. Cilt bakımında özellikle leke ve ton eşitsizliği sorunlarında tercih edilmektedir.

    Üç dört damla Pirinç Kepeği Yağının temiz cilde masaj yaparak uygulanması tavsiye edilir.

     

    ADET
    ₺95,00 KDV Dahil
  • Sabit Yağlar

    50 ml

     

    Shea (Karite) ağacının meyvelerinden soğuk press yöntemiyle elde edilen %100 Shea Butter  (Karite Yağı)dır. Cilt için harika nemlendirme özelliğine sahip olan bu yağ kremsi kıvamı ve nem dolu yapısıyla tüm ciltler için harikadır. Gözenekleri tıkamayan yapısı ile cilt bakımında günlük olarak kullanılabilir. A vitamini bakımından zengin olması sebebiyle de sorunlu ciltlerin nemlendirilmesinde de tercih edilmektedir.

    Az miktarda Shea Butter masaj yaparak cilde uygulanır. Benmari usulü eritilerek uçucu yağlar ve diğer sabit yağlarla karıştırılarak da kullanımı tercih edilebilir.

     

    ADET
    ₺85,00 KDV Dahil
  • Sabit Yağlar

    50ml

    Argan ağacının meyvelerinden soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Argan Yağıdır. Saç bakımında benzersiz etkileri nedeniyle en sık tercih edilen yağdır. Saçların parlak, saç derisinin sağlıklı ve köklerin güçlü olmasına yardımcı olur. Cilt için ise mükemmel bir nemlendirme sağlar.

    Yeterli miktarda Argan Yağı saç uçlarına sürülerek uygulanır bir süre bekledikten sonra yıkanır. Saç kökleri için 50 ml sabit bir yağda 10-15 damla kadar Argan Yağı seyreltilerek kullanılabilir. Cilt için birkaç damla Argan yağı masaj yaparak uygulanabilir.

    ADET
    ₺95,00 KDV Dahil
  • Sabit Yağlar

    50 ml

    Kakao çekirdeklerinden elde edilen %100 Kakao Yağıdır. Oda sıcaklığında oldukça katı bir formda bulunan Kakao Yağı cilt ve saç bakımında kullanılabilir. Cildi, saçları ve tırnakları nemlendirmek için kullanılabilir. Güneşlenme sırasında bronzlaşmak için de kullanılan en ideal yağlar arasındadır.

    Avuç içinde biraz eritilerek cilt bakımında kullanılabileceği gibi benmari usulü eritilerek de kullanılabilir. Diğer sabit yağlar ve uçucu yağlarla da karıştırılabilir.

    ADET
    ₺55,00 KDV Dahil
  • Sabit Yağlar

    50ml

    Amerika’nın yakıcı çöllerinde yetişen çalılık şeklindeki bitkinin tohumlarından soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Jojoba Yağıdır. Cilt için oldukça değerli etkilere sahip özel bir yağdır. Her cilt tipi için nemlendirici olarak ve çeşitli cilt sorunlarına karşı koruyucu özelliğiyle kullanılır. Ayrıca saç bakımı için de idealdir.

    Temizlenmiş cilde üç dört damla Jojoba Yağı masaj yaparak uygulanabilir.

    ADET
    ₺90,00 KDV Dahil
Çerez Kullanımı

Polente Kozmetik olarak web sitesi deneyiminizi iyileştirmek için yasal mevzuata uygun çerezler (cookies) kullanmaktayız. Sitemizde kalmanız halinde çerez erişimine izin vermiş sayılırsınız. Detaylı bilgi için Çerez Politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.