Sabit Yağlar

30 ml

Pirinç kabuklarının soğuk press şeklinde sıkılmasıyla elde edilen %100 Pirinç Kepeği Yağıdır. Cilt bakımında özellikle leke ve ton eşitsizliği sorunlarında tercih edilmektedir.

Üç dört damla Pirinç Kepeği Yağının temiz cilde masaj yaparak uygulanması tavsiye edilir.

 

ADET
₺95,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

50 ml

 

Shea (Karite) ağacının meyvelerinden soğuk press yöntemiyle elde edilen %100 Shea Butter  (Karite Yağı)dır. Cilt için harika nemlendirme özelliğine sahip olan bu yağ kremsi kıvamı ve nem dolu yapısıyla tüm ciltler için harikadır. Gözenekleri tıkamayan yapısı ile cilt bakımında günlük olarak kullanılabilir. A vitamini bakımından zengin olması sebebiyle de sorunlu ciltlerin nemlendirilmesinde de tercih edilmektedir.

Az miktarda Shea Butter masaj yaparak cilde uygulanır. Benmari usulü eritilerek uçucu yağlar ve diğer sabit yağlarla karıştırılarak da kullanımı tercih edilebilir.

 

ADET
₺85,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

50ml

Argan ağacının meyvelerinden soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Argan Yağıdır. Saç bakımında benzersiz etkileri nedeniyle en sık tercih edilen yağdır. Saçların parlak, saç derisinin sağlıklı ve köklerin güçlü olmasına yardımcı olur. Cilt için ise mükemmel bir nemlendirme sağlar.

Yeterli miktarda Argan Yağı saç uçlarına sürülerek uygulanır bir süre bekledikten sonra yıkanır. Saç kökleri için 50 ml sabit bir yağda 10-15 damla kadar Argan Yağı seyreltilerek kullanılabilir. Cilt için birkaç damla Argan yağı masaj yaparak uygulanabilir.

ADET
₺95,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

50 ml

Kakao çekirdeklerinden elde edilen %100 Kakao Yağıdır. Oda sıcaklığında oldukça katı bir formda bulunan Kakao Yağı cilt ve saç bakımında kullanılabilir. Cildi, saçları ve tırnakları nemlendirmek için kullanılabilir. Güneşlenme sırasında bronzlaşmak için de kullanılan en ideal yağlar arasındadır.

Avuç içinde biraz eritilerek cilt bakımında kullanılabileceği gibi benmari usulü eritilerek de kullanılabilir. Diğer sabit yağlar ve uçucu yağlarla da karıştırılabilir.

ADET
₺55,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

50ml

Amerika’nın yakıcı çöllerinde yetişen çalılık şeklindeki bitkinin tohumlarından soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Jojoba Yağıdır. Cilt için oldukça değerli etkilere sahip özel bir yağdır. Her cilt tipi için nemlendirici olarak ve çeşitli cilt sorunlarına karşı koruyucu özelliğiyle kullanılır. Ayrıca saç bakımı için de idealdir.

Temizlenmiş cilde üç dört damla Jojoba Yağı masaj yaparak uygulanabilir.

ADET
₺90,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

 

30ml

 

Havuç tohumlarından soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Havuç Tohumu Yağıdır. Saç bakımında ve cilt bakımında yoğun nemlendirme özelliği nedeniyle tercih edilir. Bronzlaşmayı kolaylaştırdığı için güneşlenme sırasında cilde uygulanabilir.

Yeterli miktarda yağ vücuda ve saça sürülerek kullanılabilir. Yüz bakımı için temiz cilde birkaç damla Havuç Tohumu Yağı yeterlidir.

ADET
₺95,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

100 ml

Hindistan cevizi meyvelerinden soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Hindistan Cevizi Yağıdır. Cilt ve saç bakımında özel bir yere sahiptir. Güzel karakteristik kokusu ve oda sıcaklığında kremsi kıvamda bulunması ile kullanımı oldukça keyiflidir. Vücut için nemlendirici olarak kullanılabilir. Duştan sonra veya yazın güneş sonrasında cildin rahatlamasına ve beslemesine yarıdımcı olur. Saç bakımında ise muhteşem besleyiciliği sayesinde maske olarak kullanılabilir.

Saf halde kullanılabileceği gibi Hindistan Cevizi Yağı benmari usulü eritildikten sonra uçucu yağlar ve diğer sabit yağlarla zenginleştirerek de kullanılabilir. Yeterli miktardaki yağ cilde masaj yaparak uygulanır. Saç bakımı için dipten uça tüm saça sürülerek 15-20 dakika boyunca saçta bekletilir ve saçlar yıkanır.

ADET
₺55,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

30ml

Baobab ağacının meyvelerinden soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Baobab Yağıdır. Hafif yapısı cilt tarafından hızla emilir, cildi korur ve yoğun şekilde nem verici özelliğe sahiptir.

Temizlenmiş cilde üç dört damla Baobab Yağı masaj yaparak uygulanabilir.

ADET
₺150,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

50ml

Tropik bölgelerde yetişen avokado ağacının meyvelerinden soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Avokado Yağıdır. Tüm ciltler için mükemmel bir yağdır. Cildin nemli, esnek ve genç kalmasına yardımcı olur.

Temizlenmiş cilde üç dört damla Avokado Yağı masaj yaparak uygulanabilir.

ADET
₺90,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

100 ml

Aloe vera bitkisinden elde edilen %100 Aloe Vera Jel’dir. Cilt bakımında doğallığı ve çeşitli fayları nedeniyle yoğun ilgi gören Aloe Vera Jel birçok konuda özellikle tercih edilmektedir. Yoğun şekilde nem sağlayan yapısı tüm ciltler için ideal bir tercihtir. Kızarıklık ve tahriş sorunları için de özellikle tercih edilebilir. Kuru ciltlerle birlikte yağlı ve sorunlu ciltlerin de kullanımına uygundur. Güneş sonrasında rahatlatıcı etkisi sebebiyle en çok tercih edilen doğal içerikler arasındadır. Duş sonrasında tüm vücut için yağlı his bırakmayan harika bir nem kaynağı olarak kullanılabilir. Ayrıca saçlara ve saç derisine nem vermek için de kullanımı uygundur.

ADET
₺41,60 KDV Dahil
₺52,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

30ml

Avusturalya’ya özgü bir tür olan Macadamia (Cadı fındığı) meyvesinden soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Macadamia Yağıdır. Saç ve cilt bakımında çeşitli faydaları sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Cilde gerekli nemi sağlarken akne-sivilce sorunu olan ciltlerde de yatıştırıcı özelliğe sahiptir.

Temizlenmiş cilde üç dört damla Macadamia Yağı masaj yaparak uygulanabilir.

ADET
₺90,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

30ml

Yabani iğde meyvelerinden soğuk press ile ısı uygulanmadan elde edilen %100 Yabani İğde Yağıdır. Cilt hasarlarında oldukça etkilidir. Güneş sonrası için mükemmeldir. Ayrıca cildi ve saç derisini nemlendirmek için tercih edilen değerli bir içeriğe sahiptir.

50 ml sabit bir yağ içerisine 10 damla Yabani İğde Yağı seyreltilerek cilt ve saç bakımında kullanılabilir.

ADET
₺120,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

30ml

İncir çekirdeklerinden soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 İncir Çekirdeği Yağıdır. Cilt ve saç bakımında kullanımı eşsiz faydalara sahiptir. Omega 3 ve 6 bakımından çok zengindir. Cildi canlandırır ve besler. Ayrıca saç köklerini de beslediği için saç bakımında kullanılmaktadır.

Temizlenmiş cilde üç dört damla İncir Çekirdeği Yağı masaj yaparak uygulanabilir. Saç için yeterli miktarda yağ saç diplerine ve uçlarına uygulanarak bir süre bekledikten sonra durulanır.

ADET
₺95,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

30ml

Vişne çekirdeklerinden soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Vişne Çekirdeği Yağıdır. Cildi besleyerek sağlıklı ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.

Temizlenmiş cilde üç dört damla Vişne Çekirdeği Yağı masaj yaparak uygulanabilir.

ADET
₺90,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

30ml

Hodan bitkisinden soğuk press yöntemiyle elde edilen %100 Borage (Hodan) Yağıdır. Değerli bir yağ asiti olan Gamma Linolenik Asit tarafından zengin olması sebebiyle cilt bakımında özellikle tercih edilmektedir. Kuru ciltler için yoğun nemlendirici özelliğe sahiptir. Cildi besleyici ve koruyucu özelliği yüksektir.

Temizlenmiş cilde üç dört damla Borage(Hodan) Yağı masaj yaparak uygulanabilir.

 

ADET
₺160,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

50ml

Üzüm çekirdeklerinden soğuk press yöntemiyle ısı uygulanmadan elde edilen %100 Üzüm Çekirdeği Yağıdır. Orta Çağ’da gençlik yağı olarak adlandırılan Üzüm Çekirdeği Yağı çok iyi bir kırışıklık önceleyicidir. Cilt tarafından kolayca emilen ince bir yapıya sahiptir.

Temizlenmiş cilde üç dört damla Üzüm Çekirdeği Yağı masaj yaparak uygulanabilir.

ADET
₺80,00 KDV Dahil
Sabit Yağlar

50ml

Şili Yaban Gülü olarak da adlandırılan kuşburnu meyvesinin çekirdeklerinden soğuk press ile çıkarılan %100 Kuşburnu Çekirdeği Yağıdır. Cilt bakımında oldukça değer gören bir yağdır. Hücre yenilenmesini destekler ve leke sorunları üzerinde kullanılmaktadır. Sivilce, güneş lekeleri ve hamilelik sonrası çatlaklar için tavsiye edilir.

Temizlenmiş cilde üç dört damla Kuşburnu Çekirdeği Yağı masaj yaparak uygulanabilir.

ADET
₺110,00 KDV Dahil
1

Soğuk sıkım yağların faydalarıyla tanışın!

Sabit yağlar bitkilerin meyve ve çekirdeklerinden soğuk sıkıma yöntemiyle elde edilirler. Uçucu özellikleri yoktur. Çeşitli vitamin ve mineraller açısından zengindirler. Cilde muhteşem şekilde nem verirler. Uçucu yağlarla birlikte kullanılabilirler. Elde edilen bitkinin özelliklerine göre cilt sorunlarına yönenelik çeşitli faydalar sağlarlar.

En sevilen soğuk sıkım yağlardan biri olan Jojoba Yağı hafif yapısıyla cildi nemlendirir ve cilde hızla nüfuz eder bu nedenle makyaj altı bazı olarak da kullanımı sıklıkla tercih edilir. Tüm ciltlerin kullanımına uygundur özellikle yağlı ciltlerin de kullanabildiği kıymetli bir yağdır. Baobab Yağı egzotik ve değerli bir yağdır içerdiği vitaminler açısından cilt bakımında özel bir yere sahiptir. Kuşburnu Çekirdeği Yağı içerdiği çoklu doymamış yağ asitleri sayesinde hücre bölünmesini destekler bu sayede cildin yenilenmesini kolaylaştırır. Leke ve çatlaklar üzerindeki faydası oldukça fazladır. Avokado Yağı cilt bakımında eşsiz bir yere sahip kıymetli bir yağdır. Cilde ihtiyacı olan nemi vererek yumuşak ve genç kalmasını sağlar. Hafif yapısıyla makyaj bazı olarak ve makyaj temizliği için de kullanılabilir. Yabani İğde Yağı yüksek miktarda E vitamini içeriği ile cilt bakımı için mükemmeldir. Çevresel etkenlerden cildi eşsiz şekilde korur. Üzüm Çekirdeği Yağı yaşlanma karşıtı cilt bakımı için vazgeçilmez bir doğal yağdır. Zengin içeriği ile cildin erken yaşlanmasını geciktiren muhteşem bir kırışıklık önleyicidir. Shea Butter katı formda olan tüm vücut için muhteşem etkilere sahip olan benzersiz bir yağdır. Kremsi kıvamıyla cilde keyifli bir uygulama sunar. Cilt üzerinde koruyucu bir etkiye ve derinlemesine nemlendirme özelliklerine sahiptir. Diğer sabit ve uçucu yağlarla karıştırılarak kullanılabilir. Saçlar için de faydaları oldukça fazladır. Hindistan Cevizi Yağı oda sıcaklığında katı forma olsa da sıcaklığın artmasıyla sıvı forma geçer. Saç ve vücut bakımında özel bir yere sahiptir.

 

Hafif kokusuyla keyifli bir kullanım sunar özellikle vücut nemlendirme de ve saç maskesi olarak kullanılabilir. Saç ve sakal bakımında vazgeçilmez olan bir diğer yağ Argan Yağıdır oldukça değerlidir. Fasa özgü bir ağacın meyvelerinden elde edilir. Saçları ve sakalı kökten uca besler. Saç maskelerinde ve erkek bakım ürünlerde sıklıkla kullanılmaktadır.

Çerez Kullanımı

Polente Kozmetik olarak web sitesi deneyiminizi iyileştirmek için yasal mevzuata uygun çerezler (cookies) kullanmaktayız. Sitemizde kalmanız halinde çerez erişimine izin vermiş sayılırsınız. Detaylı bilgi için Çerez Politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.