Aromaterapik Yağlarla Üretilen Doğal Sabunların Mucizevi Etkileri - Polente Natural

Aromaterapik Yağlarla Üretilen Doğal Sabunların Mucizevi Etkileri

Doğa en büyük hazinemiz! Bakım ve güzellik için aranan tüm soruların cevabı yüzyıllardır kullanılan doğal içeriklerde saklı. Bitki özlerinden elde edilen aromatik yağlar ile hazırlanan doğal sabunlar; ilk zamanlar sağlık ve temizlik için temel bakım ürünüydü. Zamanla güzellik alanındaki etkileri de fark edildikçe doğal sabunlar, en önemli bakım ürünlerinden biri haline geldi. Saç ve cilt bakımı için kıymetli özleri barıdıran bu sabunlar birbirinden farklı problemin çözümü için mucizevi etkilere sahiptir.

Derinlemesine Temizlik İçin Doğal Sabunlar

Doğal sabunların ilk görevi cildi ve saçı arındırmaktır. Bunu yaparken ciltteki problemlerle de başa çıkarlar. Bunu sağlayan içeriklerinin tamamen doğal bileşenlerden oluşmasıdır. Kimyasallardan uzak, geleneksel yöntemlerle hazırlanan doğal sabunlar bebekler ve çocuklar başta olmak üzere her yaştan insan için saç ve cilt temizliğinde kullanıma uygundur.

Bolca köpürmesi ve nemli içeriğiyle el yapımı zeytinyağı sabun en temel arındırıcı sabunların başında gelir. Gözenekleri derinlemesine temizleyen içeriğiyle ciltteki kiri ve yağı arındırır.

 

Akne ve Sivilceyle Savaşmada Doğal İçeriklerin Antiseptik Etkisi

Akne ve siyah nokta problemiyle başa çıkamanın en önemli adımı derinlemesine temziliktir. Ancak temizleme işlemi sırasında kullanılan kimyasal içerikler ciltteki yararlı sebum dokusuna zarar verir. Bu durum akne ve siyah nokta oluşumuna sebep olur. Problemli ciltler ciltteki sorunlarla başa çıkarken nazik bir temizlemeye ihtiyaç duyar. Doğal sabunlar içeriğindeki özel aromaterapik yağlar sayesinde nazik temizleme ve cilt problemleriyle savaşmada gözle görülür etkiler yaratır.

Çay ağacı yağı ve lavanta yağı gibi bitki özlerinden elde edilen içerikler akne ile savaşmada kullanılan etkili içeriklerdendir. Polente Natural Çay Ağacı Sabunu, içeriğindeki çay ağacının antiseptik etikisi ile akne problemi için ihtiyaç duyulan temizliği sağlar. Kir ve yağ ile dolan gözenekleri derinlemesine temizler, bakteri oluşumunun önüne geçer. Çay ağacı yağlı sabun akne, sivilce ve siyah nokta sorunu yaşayan kuru, normal, yağlı ve karma cilt tiplerinin tümü için kullanılabilir. Cildi arındırırken doğadan aldığı güç ile cilt problemlerine etkili çözüm sunar.

Polente Natural Lavanta Sabunu da akne ve siyah nokta sorunlarıyla savaşmakta etkilidir. İçeriğindeki yoğun nem sağlayan bitkisel öz, hindistan cevizi sayesinde cildi temizlerken sebum dengesini korur. Doğal lavanta sabunu cildin doğal nem dengesinde kalmasını sağlayarak cilt problemlerinin oluşumunun önüne geçer.

Nem ihtiyacını Karşılamada Bitkisel Özler

Hem cilt hem de saç bakımı için nem en önemli konudur. Cilt ve saçların doğal nem dengesi bozulduğunda pek çok sorun da beraberinde gelir. Saçlarda kuruluk, saç derisinde kaşıntı ve kepek gibi sorunlar, saç kırıkları, kolay yıpranma nem kaybı nedeniyle ortaya çıkan sorunlardır. Ciltteki nem kaybı ise; kırışıkların artması, kuruluk, kaşıntı, hassasiyet, matlık, aşırı sebum salgılama gibi sorunlara sebep olur. Bu nedenle cildi ve saçı bakımın her aşamasında neme doyuracak içeriklerin tercih edilmesi önemlidir.

Kimyasal içeriklerden uzak el yapımı zeytinyağlı sabun en değerli nem kaynaklarının başında gelir. Cildi ve saçı arındırırken, zeytinyağının içeriğindeki E vitamini ihtiyaç duyulan nemi sağlar. Işıldayan bir cilt ve sağlıkla uzayan güçlü saçlar için bakım rutinine bitkisel sabunlar dahil edilebilir.



Kullanıcı Yorumları

Öneriler ve fikirleriniz için bize yazın!

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.