Tüm Saç Tiplerinin İhtiyacı: Yoğun Nemlendirici Katı Şampuan - Polente Natural

Tüm Saç Tiplerinin İhtiyacı: Yoğun Nemlendirici Katı Şampuan

         Tüm saç tipleri bitkisel özlerle şımartılmayı hak eder. Saça dipten uca nem verecek, kimyasallardan uzak, doğal bileşenlerden oluşan ürünler saç derisi ve saç tellerinin sağlığı için gereklidir. Saç bakım rutinine dahil edilecek, tüm bu özellikleri barındıran doğal şampuan ile bakım arındırmada başlar. Yoğun nem veren bir bakım ile kuru saç uçlarından kurtulmak ve sağlıkla ışıldamak için okumaya devam et!

Saçlar neden neme ihtiyaç duyar?

Saç bakımı denince akla ilk önce saç telleri gelir. Ancak saç bakımı, saç derisi ve saç tellerinin bir arada bakımını kapsar. Bu nedenle pırıl pırıl saçlar için, saç bakımının her adımında kompleks ürünler kullanarak dipten uca bir bakım yapılmalıdır. Nemini yitirmiş saç derisi saçların ışıldamasına ve canlı görünmesine de engel olur. Saçın neme ihtiyaç duymasının birçok nedeni vardır.

Nemini yitirmiş saçlar donuk ve mat görünür. Yeterli ve dengeli bir şekilde nemlenmiş saçlar dolgun ve parlaktır. Cansız saçlar için yoğun nemlendirici içeren bir bakım önemlidir. Saçların elektriklenmesi ve dolaşması da nemsiz olmasından kaynaklanır. Genellikle işlem görmüş kuru saçlar nemini kaybederek elektriklenir. Saç derisinde görülen kepek sorunu da nem ihtiyacının bir göstergesidir. Tüm saç tiplerinde nem kaybı sonucu saç uçlarında kuruluk ve sertlik görülür. Tüm bu sebeplerden dolayı saçı yeteri kadar nemlendirmek saç sağlığı için önemlidir.

Tüm saç tipleri için yoğun nem veren bakım önerileri

Boyalı ve işlem görmüş saçlar, kuru ve yıpranmış saçlar, yağlı saçlar, yoğun bukleli saçlar, düz saçlar ve dahası… Tüm saç tipleri neme doyarak şımartılmayı hak eder! Saçlarını neme doyurmak istiyorsan aşağıdaki öneriler tam sana göre!

Doğru şampuan tercihi

Şampuan tercihi saç sağlığı için en önemli konuların başında gelir. İçeriğinde SLS, SLES, Paraben, Silikon ve Sülfat gibi insan sağlığına zararlı kimyasallar içermeyen şampuan seçmek saç bakımının altın kuralıdır. Bu tip kimyasal içerikler saç derisinde doğal olarak bulunan değerli yağları da arındırarak saç sağlığını bozar. Bu nedenle sülfat içermeyen şampuanlar tüm saç tipleri için idealdir. Sülfatsız şampuan içeriklerinde kullanılan doğal arındırıcılar saçları nazikçe temizler.

Polente Natural Yoğun Nemlendirici Katı Şampuan (İnceleyiniz)  nem ihtiyacı olan saçları her duşta neme doyurmak için hazırlandı. Özel formülünde bulunan Moringa Yağı ile neme doyan saçlar ışıldar. Moringa yağı birçok besin bileşiği içeren yoğun bir nem kaynağıdır. Avokado içeriğindeki 20 farklı vitamin, Omega 3 ve mineraller ile saç ve cilt bakımı için en önemli içeriklerdendir. Polente Natural tüm saç tipleri için yoğun nemlendirici katı şampuan egzotik yağların etkisiyle saçları neme doyurur. Saçları arındırırken nemlendirmek için doğru şampuan seçimi önemlidir.

Saç uçlarına özel bakım

Saçlardaki kuruluğun ilk belirtisi sert ve yıpranmış saç uçlarıdır. Saç uçlarındaki mat görüntü, dolaşma, çabuk kırılma, yıpranma gibi sorunların tamamı saçın dipten uca nemini yitirmiş olduğunun göstergesidir. Doğru bakım ürünleriyle saçları dipten nemlendirirken, saç uçlarına özel bir bakım uygulamak da etkilidir.

Yıkama sonrası tarama için durulanmayan saç bakım kremi tercih edilebilir. Bu tip içeriklerle saç uçlarını nemlendirmek için doğada pek çok doğal alternatif bulunur. En etkili nemlendirici içeriklerin başında hindistan cevizi, moringa, avokado ve makademya gibi mucizevi yağlar bulunur. Bu ürünleri bir arada bulunduran doğal ve kompleks bileşenler tercih edilebilir.

Polente Natural Yoğun Nemlendirici Saç Kremi saç uçlarını neme doyurmak için zengin bileşenlerle hazırlanmıştır. Kuru, yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için saç bakım kremi ihtiyacını karşılar. Makademya, avokado ve moringa içeriklerinin etkisiyle besleyici bir bakım kremidir. Saç uçlarının sağlıkla ışıldamasına yardımcı olur.

Aromaterapik yağlar ile neme doyuran bakım

Doğa, cilt ve saç bakımı için eşsiz nem kaynakları sunar. Argan yağı, hindistan cevizi yağı, avokado yağı, makademya yağı, moringa yağı gibi birçok doğal içerik düzenli bakım rutinine dahil edilebilir. Saç bakımı için kullanılan yağlar haftalık ve aylık bakım rutininde saçlara dipten uca ışıltı katmak için tercih edilebilir.

 

Kullanıcı Yorumları

Öneriler ve fikirleriniz için bize yazın!

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.