Serumun Cilt Bakım Rutinindeki Önemi - Polente Natural

Serumun Cilt Bakım Rutinindeki Önemi

Serumlar, ciltteki her sorunla özel olarak ilgilenen ayrıcalıklı bakım ürünleridir. Son yıllarda sıkça rastladığımız küçük şişelerdeki bu özel ürünler artık cilt bakımının olmazsa olmazı. Genellikle ambalajlarının küçük olması sebebiyle etki sağlamayacağı düşünülse de cilt bakım rutinine dahil edilecek sadece birkaç damla serum, konsantre yapısı sayesinde kısa sürede şaşırtıcı iyileşmeler yaratabilir. Kusursuz bir cilt için etkili içeriklerle hazırlanan leke serumu, sivilce serumu, kolajen serumu gibi ürünler farklı cilt tiplerinin sahip olduğu sorunlarla savaşır. Serum sakinleştirici, aydınlatıcı ve kırışıklıklarla savaşmak için elastikiyeti artırıcı içeriklerde olabilir. Doğal içerikler ile zenginleştirilerek bir damlasıyla bile düzenli kullanımda mucizeler yaratır!

Sakinleştirici Sivilce Serumu: Akne ve sivilce oluşumunu engeller

Akneye meyilli ciltler tipik olarak geniş gözenekli, yağ seviyesi yüksek ve hassastır. Geniş gözenekler, bakterilerin çoğalması ve akne, sivilce ve siyah nokta gibi problemlerin ortaya çıkması için ideal ortamlardır. Bu nedenle akneye meyilli ciltlerin nem ihtiyacını karşılarken bakteri oluşumunun da önüne geçilmesi oldukça önemlidir.

 

Cildi hem yüksek oranda salgılanan sebumu dengelemek için yeteri kadar nemlendirerek hem de akne oluşumunun önüne geçmek için gözenekleri antibakteriyel içeriklerle temiz tutarak desteklemek gereklidir. Akne serumu düzenli kullanımla cilt sorunlarının hızla iyileşmesini sağlayarak akne, sivilce ve siyah nokta oluşumunu engellemek için ideal ürünlerdendir.

 

Polente Natural Akne-Sivilce Serumu içeriğindeki Çay Ağacı Uçucu Yağının antibakteriyel özelliği sayesinde gözeneklerin temiz kalmasını sağlar. İçeriğindeki; Çay Ağacı Uçucu Yağı, Yeşil Çay Özü, Manuka Yağı, Manolya Kabuğu Özü ve Pancar Özü sayesinde sivilcelerin daha hızlı sönmesini sağlar ve yeni sivilce oluşumunu engeller. Cilt bakım rutinine dahil edileilen akne serumu, doğadan gelen iyileştirici özler sayesinde cilt problemleri ile bölgesel olarak savaşır. Pancar Özünün anti-inflamatuar özelliği, sorunlu bölgeleri kontrol altına alarak cilde ihtiyacı olan temizlik hissini sunar.

Aydınlatıcı Leke Serumu: Cilt lekelerine savaş açar

Leke, her cilt tipinde görülebilen bir cilt problemidir. Özellikle güneşin zararlı etkileri ciltte kendini var olan lekeleri koyulaştırmak veya yeni leke oluşumu olarak gösterir. Özel olarak formülize edilmiş değerli içerikler ciltte oluşan leke problemi ile baş etmek için bakım rutinine dahil edilebilir. Bölgesel olarak oluşan renk koyuluklarının cilt ile eşitlenmesi ve ton farkının ortadan kalkması için leke serumu her yaşta kullanılabilir. Işıldayan ve ton farkı bulunmayan pırıl pırıl bir cilt için günlük cilt bakım rutinine eklenecek 4-5 damla leke serumu kullanımı yeterlidir.

 

Polente Vitamin C Glow Serum içeriği doğanın kalbinden gelen özel bitkisel özlerle dolu leke serumu, ton farklılıkları ile savaşarak cildi aydınlatır. C vitamininin lekelerle mücadele etmede bilinen başarısını Squalene’nin aydınlatıcı etkisi destekler.

Japonya’dan gelen C Vitamini Kompleksi vitamin bakımından zengin; Portakal Uçucu Yağı, Portakal Çiçeği Uçucu Yağı, Mandalina Uçucu Yağı ile zenginleştirilmiştir. Leke sorunu yaşayan ciltler için özel hazırlanan leke serumu güçlü antioksidan içeriğiyle mat görünümden uzaklaşmaya ve ışıldamaya yardımcı olur.

 

Gençleştirici Kolajen Serumu: Cilt elastikiyetini artırır

Cildin nem dengesini koruyan kolajen üretimi yaşa bağlı olarak azalır. Bununla birlikte cilt zamanla esnekliğini yitirir ve kırışıklık görünümü kendini gösterir. Bu durumda cildi düzenli nemlendirmek ihtiyaç duyulan nemi geri kazandırmada yeterli olmaz. Kolajen serumu ile cilde dışarıdan ihtiyacı olan kolajen desteği sağlanarak yaşlanma belirtilerini hqafiflentmek hedeflenir. Cilt bakım rutinine dahil edilerek, düzenli kullanım ile kırışıklık görünümü azalır, cilt nemli, dolgun, esnek ve parlak bir görünüm kazanır.

 

Polente Natural Kolajen Serum formülündeki anti aging etkili zengin bitkisel içeriklerle doğanın yenileyici gücünü cilt dokusuyla buluşturur. Yüzde yüz bitkisel kaynaklı bir içerik olan Squalene, hücre ömrünün uzamasını desteklerken; Üzüm Çekirdeği Yağı ve Nar Çekirdeği Yağı kırışıklık karşıtı etkileriyle cildin elastikiyetini geri kazanmasını sağlar. Özellikle gece bakım rutinine dahil edilecek birkaç damla kolajen serumu sayesinde sabah aydınlık ve nemli bir ciltle uyanmak mümkün!

Kullanıcı Yorumları

Öneriler ve fikirleriniz için bize yazın!

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.