Yaşlanma Karşıtı (Anti Aging) Etkisi İle Bilinen Squalane (Skualen) - Polente Natural

Yaşlanma Karşıtı (Anti Aging) Etkisi İle Bilinen Squalane (Skualen)

Cilt zamanla yıpranır ve yaşlanır. Yaşlanmayı tamamen durdurmak mümkün olmasa da yavaşlatmak mümkündür. Anti aging olarak da bilinen yaşlanma karşıtı ürünler yılların izlerini silmeye yardımcı olur. Canlı, parlak ve genç bir cilde sahip olmak için cilt için faydalı ve doğal içeriklerin kullanılması önemlidir. Cildin yenilenme ihtiyacına cevap veren en etkili içeriklerin başında Squalane (Skualen) gelir. Squalane faydaları saymakla bitmeyen özel bir içeriktir. Bu mucizevi içerik, kırışıklık görünümüyle savaşmada ve cildi aydınlatmadaki etkileriyle bilinir.

Cilt neden yaşlanır?

Cilt pek çok faktöre bağlı olarak büyüme ile birlikte değişir. Yaşamın her döneminde cildin görünümü farklılaşır. Bebeklik ve çocukluk döneminde canlı, yumuşak ve gözenek görünümü yok denecek kadar az olan cilt, zamanla değişir. Bu değişimin farklı sebepleri vardır.

 

Yaş alma kaynaklı yaşlanma;

Cildin yaş aldıkça zamanla değişmesi önlenemez bir durumdur. İnsan vücudu doğası gereği yaşlanır. Yaşlanma ile birlikte hücrelerin yenilenmesi ve çoğalması da yavaşlar. Yirmili yaşların son dönemlerinde başlayan bu süreç yıllar geçtikçe gözle görülür biçimde devam eder. Yaş alma kaynaklı yaşlanma elbette durdurulamaz ama çeşitli kozmetik ve bakım ürünleri ile etkileri hafifletilebilir ve yavaşlatılabilir.

 

Dış faktörler sebebiyle yaşlanma;

Cildi yaşlandıran tek faktör geçen yıllar değildir. Buna ek olarak pek çok dışsal faktör de cildin tazeliğini yitirmesini ve yaşlanmasını hızlandırır. Güneşi ışınlarına karşı korunmamak, alkol ve sigara gibi hücre yenilenmesi üzerinde büyük olumsuz etkileri bulunan alışkanlıklar, hatalı kozmetik uygulamalar gibi faktörler cildi yıpratır. dışsal faktörler çeşitli önlemler ve destekleyici ürünleri kullanımı ile kontrol altında tutulabilir. Özellikle dışsal faktörlerden dolayı cildin elastikiyetini kaybetmesi ile oluşan kırışıklıklar, uygun bakım ürünleri ile hafifletilebilir.

Anti Aging içerikler kaç yaşından sonra kullanılmalıdır?

Cildin yaşlanmasını geciktirmek ve genç görünümü korumak için yaşlanma karşıtı ürünlerin kullanımına yirmili yaşların sonlarında başlanabilir. İlk aşamada ince kırışıklıklarla ve cildin elastikiyet kaybıyla savaşmak için yoğun nem içeren ürünler kullanılabilir. İlerleyen yaşlarda yaşlanmayla birlikte görülen kırışıklık, matlık, lekelenme gibi etkilerle başa çıkmak için uygun ürünler tercih edilmelidir.

Genellikle her yaşta içerik olarak farklı bakım ürünleri kullanılır. Ancak cilt için Squalane gibi doğal ve özel içerikler her yaşta yaşlanma etkileriyle savaşır. Ciltteki sebumda da doğal olarak bulunan Squalane faydaları arasında en bilineni cilt dokusunun yenilenmesindeki etkisidir. Polente Natural ürünlerinin pek çoğu, içeriğindeki zengin Squalane içeriğiyle yıllara meydan okumanıza yardımcı olur. Kuru yağ, leke serumu, kolajen serum gibi pek çok içerik içeriğindeki Squalane ile cildin nem ihtiyacını doğal içeriklerle sağlar.

Kullanıcı Yorumları

Öneriler ve fikirleriniz için bize yazın!

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.