Saç Tipine Uygun Katı Şampuan Seçimi - Polente Natural

Saç Tipine Uygun Katı Şampuan Seçimi

Saç bakımında, bakımın nasıl uygulanacağı kadar saç tipine uygun ürünlerin seçim aşaması da önemlidir. Her ürün her saç tipinde ve saç probleminde aynı sonucu vermeyebilir. Saç bakımındaki problemlerde çözümü doğal ürünlerde arayanların tercihi besleyici, temiz içerikli, konsantre ve yoğun bakım içeriği ile katı şampuanlardır. Yağlı saçlar, işlem görmüş saçlar ve yıpranmış saçlar, kepekli saçlar , kuru saçlar gibi birbirinden farklı saç tipine göre katı şampuan seçmek mümkündür. Polente Natural Katı Şampuan çeşitleri her türlü saç tipi ve saç problemi için doğadan gelen özlerle etkili çözümü sunar.

Yağlı Saçlar İçin Katı Şampuan

Yağlı saç tipi için en temel problem saç derisindeki fazla yağı kontrol altında tutmaktır. Buna ek olarak etkili bir arındırma da saçların yağdan değil sağlıktan ışıldamasını isteyenler için önemlidir. Geleneksel sıvı şampuanların içeriğinde bulunan kimyasallar saç derisindeki yağı tamamen kurutarak çeşitli problemlere sebep olabilir.

Polente Natural Yağlı Saçlar için Dengeleyici Katı Şampuan saç derisindeki fazla sebumu dengeler. Sebum kontrolü sayesinde saçları dipten uca derinlemesine arındırır. Doğal içeriklerle saç diplerinin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı olarak yağlanmayı yavaşlatır.

Konsantre formülü sayesinde normal şampuanlara kıyasla üç kat daha uzun süre kullanılabilen naturel katı şampuan sık yıkama ihtiyacını yoğun yapısı ile kolayca karşılar.

İşlem Görmüş ve Yıpranmış Saçlar İçin Katı Şampuan

Güneş, ısı veren işlemler, boya gibi pek çok işlem saçların yıpranmasına sebep olabilir. İşlem görmüş ve çeşitli dış koşullardan dolayı yıpranmış saçlar tüm saç tipleri içinde en hassas bakıma ihtiyaç duyan saç tipidir. Bu saç tipinde, hem saçları eski sağlığına kavuşturacak hem de yıpranmalara karşı koruyacak ürünler tercih edilmelidir.

İşlem görmüş ve yıpranmış saçlar için ürün tercih ederken zararlı kimyasallardan kaçınmak ve doğal içeriklere yönelmek gerekir. Bu nedenle dipten uca besleyici zengin özler içeren katı şampuan çeşitleri tercih edilmelidir. Polente Natural İşlem görmüş ve Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Besleyici Katı Şampuan içeriğindeki Argan Yağı sayesinde saç diplerinden uçlarına kadar etkili bir bakım sağlamaya yardımcı olur.

Argan yağı içeriğindeki A ve E vitamini sayesinde yıpranmış saçları onarır, nem verir, saç tellerini güçlendirir.

Yoğun Nemlendirici Katı Şampuan

Tüm saç tiplerinin en sık karşılaştığı problemlerden biri nem kaybı sebebiyle ortaya çıkan matlık ve güçsüzlüktür. Ayrıca kuru saçlar elektriklenme ve kabarma gibi problemlerle de sık sık karşılaşır bu nedenle kuru saçlar için şampuan saç tipine özel olarak seçilmelidir.

Polente Natural Tüm Saç Tipleri için Yoğun Nemlendirici Katı Şampuan saça ihtiyaç duyduğu nemi kazandırmak için özel olarak formüle edilmiştir. Saç derisinin ve saç tellerinin dengeli bir biçimde nemlenmesini sağlamak için seçilmiş doğal özleri içermektedir. Yoğun Nemlendirici Katı Şampuan sayesinde elektriklenme, mat ve cansız görünüm, saç tellerinde güçsüzlük ortadan kalkar.

Kepekli Saçlar İçin Katı Şampuan

Kepek en yaygın görülen saç derisi problemlerinin başında gelir. Kepek kontrol altına alınabilen bir saç derisi problemidir. Bu problemi ortadan kaldırmak için saçın doğru ürünlerle arındırılması ve ihtiyacı olan nemi kazandırılması gerekir. Polente Natural Kepekli Saçlar için Rahatlatıcı Katı Şampuan kepek sorunuyla savaşta destekleyici, özel bir arındırırıcı üründür. İçeriğindeki değerli özler sayesinde saç derisini ferahlatarak kepeğin sebep olduğu kuruluk ve kaşıntıyı ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Polente Natural Katı Şampuan ceşitlerini inceketiniz, => Katı Şampuanlar

 

Kullanıcı Yorumları

Öneriler ve fikirleriniz için bize yazın!

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.