Yıpranmış Saçların Nem İhtiyacı İçin Besleyici Katı Şampuan - Polente Natural

Yıpranmış Saçların Nem İhtiyacı İçin Besleyici Katı Şampuan

       İşlem görmüş ve yıpranmış saçlar özel bir bakımla şımartılmayı hak eder. Saçın eski sağlıklı günlerine dönmesi için yıpratıcı işlemlerden ve ürünlerden kaçınmak şarttır. Buna ek olarak saçın onarım ve nem ihtiyacını karşılamak için saç bakımının her adımında doğanın mucizesi aromaterapik yağların besleyici gücünden faydalanmak gerekir. Tekrar sağlıkla ışıldayan, canlı ve güçlü saçlara kavuşmak için okumaya devam edin!

Saç neden yıpranır?

Saçlarımız aslında göründüğünden güçlüdür. Buna karşın özenli bir bakım rutini benimsenmediğinde, çeşitli dış etmenler göz ardı edildiğinde saçların gücünü yitirmesi ve yıpranması da oldukça kolaydır. Saçlardaki yıpranmanın bazı sebepleri şöyledir;

  • Saçları sıklıkla düzleştirme, maşa ve yüksek sıcaklıkta kurutma gibi ısıl işlemlere maruz bırakmak,
  • Saçı hırpalayarak taramak,
  • Uzun saatler güneş ışığına maruz kalmak,
  • Hava kirliliği gibi faktörler,
  • Saçın yapısını ve rengini değiştirmek için uygulanan kimyasallar,
  • SLS - SLES - Paraben - Silikon - Sülfat içeren ürünler kullanmak,
  • Saç tipine uygun ürün kullanmamak gibi faktörler saç derisini ve saç tellerini yıpratır.

Yıpranmış ve işlem görmüş saçlar neye ihtiyaç duyar?

Bu sorunun cevabı elbette çok açık; nem! Nem saçın ışıl ışıl parlamasını, sağlıklı görünmesini, dış etkenlerden korunmasını ve kırılmamasını sağlayan en önemli unsurdur. Saç dibindeki sebum dengesizliği aşırı yağlanma gibi aşırı kuruluk olarak da ortaya çıkabilir. Bu durumda parlaklığını kaybetmiş ve yıpranmış saçlar ile karşılaşmak oldukça beklenen bir durumdur. Saçı yıpratan işlemler sebebiyle ortaya çıkabilecek sorunlarda saçın dipten uca bir bakım ile şımartılması gerekir. Yıpranmış saçların bakımında yalnızca anlık müdahaleler yeterli olmaz. Bu nedenle saç bakım rutinine düzenli olarak kullanılacak onarıcı bakım ürünleri dahil edilmelidir.

Yıpranmış saçlar için onarıcı bakım önerileri

 

Isıl işlemler, güneş, saç yapısını etkileyen kimyasallar, saç boyaları gibi etkenler saçları yıpratsa da etkili bir bakım ile tekrar pırıl pırıl parlayan saçlara kavuşmak mümkün.

İşlem görmüş ve yıpranmış saçlar en hassas bakım ihtiyacına sahip saç tipidir. Bu nedenle bakım rutinin her adımı önemlidir.

Polente Natural Onarıcı Besleyici Katı Şampuan (İnceleyiniz) Jojoba ve Argan yağının gücüyle arındırma adımında yıpranmış veya işlem görmüş saçlar bakım yapmaya başlar. Katı şampuan, sülfatsız ve doğal içeriği ile kimyasal işlemlerden yorgun düşmüş saçları temizlerken doğal sağlığına kavuşturmaya yardımcı olur. Jojoba Yağı,  Argan yağı, Bitkisel Keratin ve Skualen birlikteliği nemini kaybetmiş saçları arındırma adımında nemle buluşturur. Boyalı saçlar için nem sağlayan bakım daha parlak ve canlı saç rengi sağlar.

Kuru, yıpranmış ve işlem görerek nemini kaybetmiş saçlar için etkili bir arındırmanın ardından saçı neme doyuracak uygulamalar tercih edilmelidir. Özellikle tarama öncesi saç kırıklarının önüne geçmek için saç uçları doğru ürün ile buluşturulmalıdır. Durulanmayan saç kremleri saçta uzun süre kalarak saçı neme doyurmakta etkili ürünlerdir. Polente Natural Onarıcı Besleyici Saç Kremi içeriğindeki aromaterapik yağların iyileştirici gücü ile yıpranmış saçlara ihtiyaç duyduğu nemi sağlar. Saç besleyici krem Shea Butter, Argan ve Jojoba yağlarının zengin içerikleriyle yıpranmış ve boyalı saçlar için onarıcı bir bakım sunar.

 

Kullanıcı Yorumları

Öneriler ve fikirleriniz için bize yazın!

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.