Mucizevi İçerik Squalane’in (Skualen) Cilde Faydaları - Polente Natural

Mucizevi İçerik Squalane’in (Skualen) Cilde Faydaları

       Cilt, değerli içeriklerle koruma altına alınmayı hak eder. Yaşlanma etkileri, günlük yaşamın koşturmacası, olumsuz hava koşulları ve daha pek çok etken cildi zamanla yıpratır. Ama Squalane gibi bazı ayrıcalıklı içerikler bu olumsuz etkilerle savaşmada en önemli destekçilerdendir. Kırışıklık karşıtı etkisi, yaşlanma karşıtı özelliği ve nemlendirici yapısıyla Squalene (Skualen), doğadan gelen iyi kalpli ve mucizevi bir içeriktir.

Cilt için Nasıl Faydaları Bulunur

Sağlıklı ve genç bir cilt, Squalane’in de etkisi sayesinde parlak, aydınlık ve dolgun görünür. Bu görüntüyü korumak için cilt bakımına bu özel içeriği dahil etmek gerekir. Çünkü Squalane ciltte pek çok olumlu etki bırakır.

Esneklik: Cilt dokusu zaman içinde esnekliğini yitirir. Bu durumda mimik çizgileri belirginleşir ve ince kırışıklıklar oluşur. Müdahale edilmediğinde derin kırışıklıklar oluşarak cilde yerleşir. Squalane, nemlendirici etkisiyle cilde elastikiyet kazandırır ve ince kırışıklık görünümünün önüne geçer.

 

Parlaklık: Nemini yitiren cilt parlaklığını da kaybeder. Mat ve donuk görünüm sıklıkla karşılaşılan cilt problemlerindendir. Squalane cilde ihtiyacı olan yoğun nemi sağlayarak cildin parlak ve aydınlık görünmesini sağlar.

 

Yenileme: Yaşlanma ile birlikte hücre yenilemesi yavaşlar. Squalane bir antioksidan olarak hücre yenilenmesinde aktif rol oynar. Yaşlanma karşıtı ve kırışıklık karşıtı ürün içerikleri için oldukça değerli bir içeriktir.

 

Güçlendirme: Cilt bariyeri soyucu işlemler, agresif uygulamalar, kuruluk ve bazı cilt problemleri nedeniyle zayıflar. Squalane cilt bariyerini güçlendirir.

Squalane Cilt Bakım Rutinine Nasıl Dahil Edilir?

Değerli içerik Squalane, cilt bakım rutininde her adıma dahil edilebilir. Temizleme, nemlendirme veya soruna yönelik kullanılan tüm ürün içeriklerinde bu özel içeriğe yer verilebilir. Doğal cilt bakım ürünleri içeriğindeki Squalane, diğer değerli özler ile bir araya gelerek etkili bir bakım sunar.

 

Peeling

Peeling genellikle cilt için agresif bir işlem olarak bilinir. Pek çok peeling, cilt yüzeyindeki ölü deri tabakasını temizlerken cildin değerli katmanlarına hasar verir. Ancak Squalane içerikli peeling ürünleri için bu durum geçerli değildir.

Squalane’in başlıca içeriği isoprenoid maddesi hücre yenilenmesini desteklemek için çalışan  bir antioksidandır. Peeling işlemi sırasında tanecikli yapı ile temizlenen ölü deri tabakası, Squalane’in destekleyici etkisi sayesinde beslenir ve hücre yenilenmesi hızlanır. Böylelikle cilt bariyeri peeling işlemi ile hasar görmez.

 

Polante Natural, Squalane içerikli peelingleri ile cildi ölü derilerden arındırırken canlandırır, rahatlatır ve siyah nokta oluşumuyla savaşır.

  • Strawberry Squalane Glow Peeling, içeriğindeki yüksek oranda Squalane ve Macadamia Yağı sayesinde ciltteki ölü derileri temizler. Böylece canlı, nemli ve sağlıkla ışıldayan bir cilt dokusunun ortaya çıkmasına yardımcı olur. İçindeki mikro çilek tanecikleri ile nazik ve keyifli bir bakım sunar.
  • Cafein Squalane Soothing Peeling, kafeinin dinlendirici etkisini ciltle buluşturur. Mikro kahve tanecikleriyle agresif peeling işlemlerine kıyasla hassas bir deneyim sağlar. Avokado yağı içeriğindeki K vitamini sayesinde cilt bariyerini güçelndirmede Squalane’in ayrıcalıklı yenileyici etkisini artırır.
  • Blueberry Squalane Refresh Peeling, cildi temizlerken tazeler. Hem Squalane hem de yaban mersininden gelen antioksidan etki, Avokado yağının içeriğindeki K vitamini ile bir araya gelerek cildi yeniler.

 

 

Nemlendirici Kremler

Cildin nemli ve canlı görünmesini sağlayan sebum, bunu içeriğindeki Squalane’e borçludur. Ciltte nem kaybı yaşandığında desteklemek için bu içeriği barındıran ürünlerle takviyede bulunmak cilt için oldukça faydalıdır. Bu sayede nem miktarını maksimum seviyeye çıkararak, cilde özünde var olan değerli içerik ile bakım sağlanır.

Polente Natural, zeytin ağaçlarından elde edilen Squalane’i ciltle buluşturur. Böylelikle cilt sebumunda bulunan özel madde, nemlendirici ile takviye edilir.

 

Dry Oil

Squalane’i ciltle etkili bir biçimde buluşturmanın en iyi yollarından biri hızlı emilen formülasyonları tercih etmektir. Dry Oil, cilt dokusu tarafından hızlıca emilmesi sayesinde geriye kadifemsi bir his bırakır. Böylece içeriğine eklenen mucizevi içerik Squalane, derinin alt tabaklarına işleyerek nemi hapseder. Ayrıca hücre yenilenmesine katkıda bulunur.

 

Serum

Serumlar, cilt bakımında hedef yönelik çözüm sunar. Standart bakım rutinine dahil edilecek birkaç damla serum ile akne, kırışıklık, leke gibi pek çok cilt sorununun çözümü mümkündür. Hal böyle olunca serum içerikleri mucizevi etkilerde bulunacak ürünlerle oluşturulur. Squalane yaşlanma karşıtı etkilerle savaşan, kolajen miktarını artıran ve cildi aydınlatarak leke görünümünü azaltan özel bir içeriktir. Bu nedenle serumlarda yer alması cilt bakımı için oldukça değerlidir.

 

Sivilce izi veya güneşin zararlı etkileri sebebiyle ciltte oluşan lekelerden kurtulmak için, içeriğinde cilt tonunu eşitleme, cildi aydınlatma ve hücre yenileme etkisi bulunan ürünler tercih edilmelidir. Polante Natural Vitamin C Glow Serum, içeriğindeki Squalane ve C Vitamini kompleksi birlikteliği ile cilt tonunu eşitler.

Yaşlanma etkileriyle başa çıkmak için nem çok önemlidir. Cilde ihtiyacı olan nem sunulduğunda kırışıklık, mat görünüm, esneklik kaybı ortadan kalklar. Bu nedenle yaşlanma karşıtı ve kırışıklık karşıtı ürünler bu sorunlarla başa çıkacak içeriklerden oluşmalıdır.

Her ikisi de cilt dokusunda doğal olarak bulunan Kolejen ve Squalane yaşa bağlı olarak azalır. Polente Natural Collagen Serum bu iki doğal içeriği cilde sunarak esnekliği, parlaklığı ve kırışıklık görünümünü azaltır.

Squalane, mucizevi etkileriyle ciltte gözle görülür değişimler yaratır. Bu özel içerik, her cilt tipi tarafından cilt bakıtm rutinine dahil edilebilir.

Kullanıcı Yorumları

Öneriler ve fikirleriniz için bize yazın!

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.